Magneettikuvaukset yritysasiakkaille

Tietoa vaihtoehdoista 09 315 865 00

Haluat tarjota työntekijöillesi jotain erityistä yrityksesi terveydenhuollon puitteissa:

Kompaktisti yhden päivän aikana ja miellyttävässä ilmapiirissä työntekijäsi saavat hyödyllistä tietoa ja mielenrauhaa terveydentilastaan. Monet asiakkaistamme lähtevät yrityksestämme ilmoittaen, että kaikki on ”vihreällä” alueella. Mutta vaikka jotain epätavallista löytyisikin, nykyaikaista teknologiaa hyödyntävän luotettavan diagnoosin jälkeen voidaan usein aloittaa kohdennettuja toimenpiteitä terveyden ylläpitämiseksi.

Etuja yrityksellesi

  • Näytät työntekijöillesi aktiivisesti, että välität heidän terveydestään ja hyvinvoinnistaan, mikä lisää heidän uskollisuuttaan yritystäsi kohtaan.
  • Tarjoat houkuttelevan lisäedun, joka toimii ylimääräisenä motivaatiotekijänä palkan lisäksi.
  • Samalla ylläpidät työntekijöidesi terveyttä ja työkykyä havaitsemalla sairaudet ja terveysriskit varhaisessa vaiheessa.
  • Näin annat erityisen, ei-rahallisen arvostuksen niille työntekijöille ja johtajille, jotka ovat alttiina korkealle stressille ja työkuormalle, tai erityisesti pitkäaikaisille työntekijöille.

Erityispalvelut yrityksellesi

Kolmen kokovartalon kuvauspaketin lisäksi voimme suunnitella myös erityisiä yksilöllisiä magneettikuvauksia yrityksellesi, jotka on sovitettu yksittäisiin liiketoimintakysymyksiin.